Over ons

VV Kicks is vrouwenvoetbal. Onze missie is om vrouwenvoetbal een eigen identiteit te geven. Wij maken content die past bij deze tak van sport en zijn jouw strategische partner.

Alles over vrouwenvoetbal op één plek!


VV Kicks is ons eigen media platform dat gespecialiseerd is in vrouwenvoetbal. We hebben een passende identiteit gecreëerd voor de sport door authentieke verhalen te vertellen en voetbalsters aan het woord te laten. We produceren geschreven content, video producties, mini docu’s en een heuse vrouwenvoetbal podcast (1920 Clubhouse). 

Met ons overkoepelende platform bereiken we dagelijks duizenden vrouwenvoetbal volgers. Om dit in beeld te brengen hebben we per kanaal de cijfers geanalyseerd.

Community bereik


8747

Social followers

4887

Average views Instagram

6485

Average reach Facebook

2.2000000

Youtube reach Dear Me campaign ft. Andrelon

Wij willen de sport een gezicht en speelsters een plek geven om zichzelf te profileren. Vrouwenvoetbal wordt op een frisse en nieuwe manier neergezet, waardoor de sport verder zal ontwikkelen. Geen kopie van mannenvoetbal, maar het vrouwenvoetbal een podium bieden om hun eigen publiek te bereiken. We hebben een team van content creators die verhalen maken die passen bij deze missie. Van Oranjeleeuwinnen die brieven naar hun jongere zelf schrijven, tot aan een eigen podcast.

Content


Activaties


Wij creëren activaties die de sport en opdrachtgever duurzaam aan elkaar koppelen. Van vlogs tot evenementen, we creëren groei en impact voor deelnemende partners. De WK-campagne voor Andrelon & het EK kick off feest in onze showcase zijn daar sterke voorbeelden van. Door in te spelen op emotie en verbinding is een strategie ontwikkeld die zich richt tot, voor en met potentiële voetbalfans. Een strategie waar partners makkelijk op in kunnen haken.

Wij zijn VV Kicks, hét team dat vrouwenvoetbal een eigen identiteit gaat geven.We kennen de sport vanuit verschillende hoeken en staan te popelen om al onze nieuwe ideeën wereldkundig te maken.

Team


Leonne Stentler


Strateeg /
Concept ontwikkelaar

Fresia Cousiño Arias


Sportjournalist /
Concept ontwikkelaar

Marjolein van der Veldt


Sportjournalist /
Social media strateeg

Hassnah Elhage


Strateeg /
Concept Ontwikkelaar

VV Kicks and all VV Kicks related products are property of:
VV Kicks B.V.


info@vvkicks.nlKVK: 71905286