Welkom bij de 1920 Clubhouse clubspecials – 8 speciale en bomvolle afleveringen met alle ins en outs, verwachtingen en voorspellingen 🔮 van de clubs in aanloop naar de start van de Eredivisie Vrouwen! Last but not least de beurt aan de power vrouwen van ADO Den Haag. Wie gaan we dit seizoen volgen en wat verwachten we van ADO? Ook weer volop nieuws met een uitstapje naar Duitsland voor het afscheid van Anja Mittag en de nieuwe tenues van het Nederlands Elftal. Verder hebben weer volop L.I.E.K.E.’s en een absurde ‘This is not normal’!