Welkom bij de 1920 Clubhouse clubspecials – 8 speciale en bomvolle afleveringen met alle ins en outs, verwachtingen en voorspellingen 🔮 van de clubs in aanloop naar de start van de Eredivisie Vrouwen! In de één na laatste aflevering is het de beurt aan de Ajax Vrouwen. We bespreken uitgebreid wat we dit seizoen verwachten van het team. Ook de Champions League Finale en ons evenement ‘De Aftrap’ bij de Eeuwige Jeugd komt aan bod. Verder hebben weer volop L.I.E.K.E.’s en staan we stil bij niet één maar drie nieuwe ‘This is not normal’!