Welkom bij de 1920 Clubhouse clubspecials – 8 speciale en bomvolle afleveringen met alle ins en outs, verwachtingen en voorspellingen 🔮 van de clubs in aanloop naar de start van de Eredivisie Vrouwen! In deze aflevering nemen we je mee in de plannen en de selectie van SBV Excelsior Rotterdam Vrouwen én bespreken we de vraag die iedereen bezig houdt…wie moet Sarina Wiegman vervangen?! Kortom zoals altijd brengen we jullie weer op de hoogte met al het laatste nieuws, staan de L.I.E.K.E.’s koud en roepen we uiteraard ‘This is not normal’!