Welkom bij de 1920 Clubhouse clubspecials – 8 speciale en bomvolle afleveringen met alle ins en outs, verwachtingen en voorspellingen 🔮 van de clubs in aanloop naar de start van de Eredivisie Vrouwen! In alweer de 4e aflevering van de clubspecials bespreken we een van de sterkhouders en OGs van de Eredivisie: FC Twente Vrouwen. We nemen de selectie onder loep, brengen jullie weer op de hoogte van al het laatste nieuws, strooien met L.I.E.K.E.’s en staan even stil bij een nieuwe ‘This is not normal’!