Welkom bij 1920 clubhouse, de enige podcast in Nederland over vrouwenvoetbal. We lezen en horen enorm veel over het mannenvoetbal, maar hoe staat het met de vrouwen? Welke invloed heeft de COVID-19 crisis bijvoorbeeld op de Eredivisie Vrouwen, de transferperiode en het uitspelen van verschillende competities? Hoe staan de clubs er financieel voor en wat doen deze omstandigheden met de mentale gezondheid van speelsters? Dit en (veel) meer komt aan bod in 1920 Clubhouse, dé vrouwenvoetbal podcast waarin Leonne Stentler, Hassnah Elhage en Marjolein van der Veldt alles bespreken dat op en rondom de velden gebeurt. Hier in Nederland, maar ook in het buitenland. Tijdens de COVID-19 crisis, maar ook daarna.

Hosted by Leonne Stentler, Hassnah Elhage & Marjolein van der Veldt
1920 Clubhouse is a VV Kicks© production
Illustrations: Denise Nijdam Designs
Graphics: Emma Coolen
Sound Effects: Zinzi van Duijnhoven

Leonne is ex-international en voetbalanalist voor o.a. Eredivisie op Vrijdag, daarnaast werkzaam als sports consultant en content creator.

Hassnah is sport jurist, strateeg en content creator. Werkzaam als consultant en ondernemer  in zowel het mannen als vrouwenvoetbal.

Marjolein is redacteur, content creator en ook werkzaam als journalist in het hoger onderwijs. Ze was tot voor kort actief in de Nederlandse kelderklasse.