ORGANISATIE

VV Kicks is een vrouwenvoetbal media platform. We maken content, bouwen aan een community en bieden makers een platform. VV Kicks is een apart onderdeel binnen de organisatie ESC Sports Group en specialiseert zich in content marketing.

STAGEOMSCHRIJVING

We zijn op zoek naar een stagiair die ons team ondersteunt op het gebied van content en creatie. Aan jou de taak om relevante en goede content te vinden en creëren. Denk aan social posts, podcast snippets, (nieuwsbrief)artikelen en blogs, maar ook meedenken in de creatie van unieke campagnes. Daarnaast optimaliseer en onderhoud je het creative platform. Je draait mee als volwaardig teamlid en je wordt nauw betrokken bij alle marketingactiviteiten van het bedrijf.

Heb jij een passie voor online marketing? Ben je creatief, leergierig, gestructureerd en continu op zoek naar vette content? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat je hart sneller kloppen van vrouwenvoetbal? Dan is dit de perfecte stageplaats voor jou!

GEWENST PROFIEL

* Bovenmatige interesse in voetbal en sport
* Ervaring met content (creatie)
* Kennis van online marketing
* Zelfstandig
* Communicatief vaardig
* Creatief
* Nauwkeurig en gedisciplineerd
* Harde werker* Ervaring met Photoshop en/of InDesign is een pré
* Minimaal HBO werk- en denkniveau

Ben jij enthousiast en sluit je je graag aan bij een jong bedrijf dat het verschil maakt? Stuur dan snel je CV en motivatie naar info@vvkicks.nl t.a.v. Leonne

PERIODE

Start per september 2020, exacte datum in overleg. Full- of Parttime stage van 5-6 maanden.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Gebruik dan ons contactformulier